На иста адреса

Која од понудените три модни комбинации е најдобар избор за Марија

Од понудените три модни комбинации вие преку гласање одлучувате што да облече Марија во наредна прилика. Вашите гласови ги очекуваме во коментари.

01

Напиши коментар