На иста адреса

Магна Аура ги пречекува учесниците на “НИА” (Видео)

Дали Магна Аура ќе успее да допре до енергиите на учесниците и да ги насочи на правиот пат кон постанување вистински музички ѕвезди?? Следете го шоуто “На Иста Адреса” и бидете сведоци на мистериозните моќи на најголемата јасновитка на денешницата!

Напиши коментар