← НАЗАД НА БОЗА

Погледнете ги настапите од 7-та гала НИА

Погледнете ги настапите од 7-та гала НИА
445 Читања

Седмата гала вечер помина во знакот на странските хитови. Погледнете ги настапите на 10 те натпреварувачи НИА.

https://www.youtube.com/watch?v=yW5x0IFmQnI

https://www.youtube.com/watch?v=qj_0wprZRCU

https://www.youtube.com/watch?v=eZqfswcDJ7A

https://www.youtube.com/watch?v=OpvxgeIrTZ0

https://www.youtube.com/watch?v=YnBV7K-LvCE

https://www.youtube.com/watch?v=eLcsMjNO4Fo

https://www.youtube.com/watch?v=-w360C1FMTo

https://www.youtube.com/watch?v=6hxlgx2gNc8

https://www.youtube.com/watch?v=zIeTlWXbJJ0

https://www.youtube.com/watch?v=nFFSP1et_44

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk