На иста адреса

НАСТАПОТ НА АЛЕСАНДРА МИХОВА НА ПРВАТА ВЕЧЕР ОД МУЗИЧКОТО РЕАЛНО ШОУ „НА ИСТА АДРЕСА“

Пред речиси една седмица се случи официјалното отворање на Музичкото реално шоу наречено На иста адреса, каде 12те натпреварувачи се претставија со по една песна. Ќе ги објавиме сите. Започнуваме со Александра Михова  која ја отпеа Dream A Little Dream of Me. Слушнете ја:

Напиши коментар