На иста адреса

НАСТАПОТ НА АЛМИР ИСМАИЛИ НА ПРВАТА ВЕЧЕР ОД МУЗИЧКОТО РЕАЛНО ШОУ „НА ИСТА АДРЕСА“

Алмир Исмаили се претстави со песната Hello, слушнете го:

Напиши коментар