На иста адреса

НАСТАПОТ НА ГОРАН РИСТОВСКИ НА ПРВАТА ВЕЧЕР ОД МУЗИЧКОТО РЕАЛНО ШОУ „НА ИСТА АДРЕСА“

Горан Ристовски за прв пат ни се претстави со нумерата “Јанке ле Јанке убава“, па ајде заедно да се потсетиме како тоа звучеше:

Напиши коментар