На иста адреса

НАСТАПОТ НА ИГОР МИТРОВИЌ НА ПРВАТА ВЕЧЕР ОД МУЗИЧКОТО РЕАЛНО ШОУ „НА ИСТА АДРЕСА“

Игор Митровиќ​ ни се претстави со песната All of Me. Ајде да се потсетиме како звучеше:

Напиши коментар