На иста адреса

НАСТАПОТ НА ИЛИЈА ПЕТРОВСКИ НА ПРВАТА ВЕЧЕР ОД МУЗИЧКОТО РЕАЛНО ШОУ „НА ИСТА АДРЕСА“

Одлична изведба на Илија Петровски на хитот Тајно моја, ајде да се потсетиме:

Напиши коментар