На иста адреса

НАСТАПОТ НА МАРИО АРАНГЕЛОВСКИ НА ПРВАТА ВЕЧЕР ОД МУЗИЧКОТО РЕАЛНО ШОУ „НА ИСТА АДРЕСА“

Марио Арангеловски ја отпеа You Raise Me Up, па да се потсетиме на неговиот прв настап во НИА:

Напиши коментар