На иста адреса

НАСТАПОТ НА СТЕФАН ДАВИДОВСКИ НА ПРВАТА ВЕЧЕР ОД МУЗИЧКОТО РЕАЛНО ШОУ „НА ИСТА АДРЕСА“

Стефан Давидовски ни се претстави за прв пат со хитот Vivir Mi Vida, па ајде да се потсетиме заедно на неговиот прв настап:

Напиши коментар