На иста адреса

НАСТАПОТ НА ВАЛЕРИ ДИМОВСКА НА ПРВАТА ВЕЧЕР ОД МУЗИЧКОТО РЕАЛНО ШОУ „НА ИСТА АДРЕСА“

Валери за прв пат ни се претстави со I’d Rather Go Blind, ајде да ја слушнеме:

Напиши коментар