На иста адреса

НАСТАПОТ НА ВИКИ ЈОВАНЏИКОВА НА ПРВАТА ВЕЧЕР ОД МУЗИЧКОТО РЕАЛНО ШОУ „НА ИСТА АДРЕСА“

Слушнете како Вики Јованџикова ја отпеа нумерата Што да правам, што да чинам за време на нејзиниот прв настап:

Напиши коментар