На иста адреса

Натпреварувачите на НИА со прва професионална фотосесија

По теркот на светските ѕвезди, натпреварувачите на НИА ја изработија првата професионална фотосесија. Зад фотографиите се потпишаа веќе докажаните фотографи Ани и Дими, а за стајлингот и шминката се погрижија задолжените учесници во шоуто кои веќе се одговорни за тоа,  Даниел Николовски и Златко Јовановски. Погледнете ги нашите идни ѕвезди и сами одлучете кој кандидат доживеа најдрастична трансформација.

1

2

3

4

5

6 7 8 9 10 11 12 14 15 17 18

 

Напиши коментар