На иста адреса

Од трите понудени модни комбинации, вие избирате што да облече Стефан

Оваа рубрика им овозможува на фановите на натпреварувачите дирекно да бидат вклучени во изборот на модни комбинации на својот фаворит. Од понудените три комбинации, Вие избирате што да облече Стефан веќе следниот ден после гласањето. Ги очекуваме вашите предлози во коментари.

1

Напиши коментар