На иста адреса

Погледнете го изборот на Валери. Во што би изгледала најдобро?

Дали сакате да учествувате во изборот на модни комбинации за учесниците во шоуто? Сега имате прилика. Ние ви претставуваме неколку модни комбинации за сите кандидати, а вие избирате во што да ги облечете. Денес ја облекуваме преубавата Валери. Според вас која од овие модни комбинации најдобро ќе и прилега на Валери?

Го очекуваме вашето мислење во коментари, а Валери ќе се појави во добитната комбинација што Вие ќе ја изберете веќе во наредното издание.

1

Напиши коментар