На иста адреса

Познатиот моден Златко Јовановски (Џеј Зи) ги осмислува стајлинзите за следниот настап на учесниците на НИА

Познатиот моден дизајнер Златко Јовановски или Џеј Зи веќе ги осмислува стајлинзите за следниот live настап во недела.
Како ги замислувате вие натпреварувачите на сцена?

 

 

Напиши коментар