На иста адреса

ПРВИОТ LIVE НАСТАП ПО СЕДУМДНЕВНИТЕ ПОДГОТОВКИ ВО МАКЕДОНСКОТО МУЗИЧКО РЕАЛНО ШОУ “НА ИСТА АДРЕСА”

Слушнете како се претставија 12те натпреварувачи во првото македонско музичко шоу “На иста адреса“

НИА Алмир Исмаили – Hello 18.10.2015

НИА Зои Блаж – Такви као ти 18.10.2015

НИА Вики Јованџикова – Што да правам, што да чинам 18.10.2015

НИА Валери Димовска – I’d Rather Go Blind 18.10.2015

НИА Марио Арангеловски – You Raise Me Up 18.10.2015

НИА Марија Груевска – My Funny Valentine 18.10.2015

НИА Илија Петровски – Тајно Моја 18.10.2015

НИА Игор Митровиќ – All Of Me 18.10.2015

НИА Горан Ристовски – Јанке Ле Јанке Убава 18.10.2015

НИА Александра Михова – Dream A Little Dream of Me 18.10.2015

НИА Стефан Давидовски – Vivir Mi Vida 18.10.2015

НИА Миа Морина – Lips Are Movin’ 18.10.2015

Напиши коментар