На иста адреса

Работна акција во НИА

После жестоките расправии околу хигиената во вилата, натпреварувачите донесоа едногласна одлука и заедно ја исчистија вилата НИА. Погледнете како изгледаше тоа.

1 2 3 4 5

Напиши коментар