На иста адреса

ШТО СЕ СЛУЧУВА ВО ВИЛАТА НА НИА, ОПУШТЕНИ РАЗГОВОРИ, РАСПРАВИИ И ПОДГОТОВКИ ЗА СЛЕДНИОТ НАСТАП

Дознајте што им пречи на станарите, како го поднесуваат фактот што се “затворени“ без контакт со светот, зошто се нервираат, како се подготвуваат за следниот live, кој која песна ќе ја пее…

Напиши коментар