На иста адреса

СКАНДАЛ! ЌЕ ’ПУКААТ’ САНКЦИИ ВО КУЌАТА НА ИСТА АДРЕСА!

Додека одеше преносот во живо од куќата На Иста Адреса двата тима (фаворити и губитници ) без да знаат дека се live од вилата на тајна адреса, си излегоа во дворот и си направија цигара пауза. Дали продукцијата треба да им ги забрани цигарите на сите учесници, ако гледаме дека дел од нив имаат проблем со здравјето. Гала вечерта во недела ќе има проблем доколку продукцијата не изреагира на време и го забрани пушењето во целост.

Напиши коментар