На иста адреса

Учесниците на НИА во теретана

Да се биде ѕвезда не е лесно. После вчерашните совети кои натпрварувачите на ‪#‎НИА‬ си ги даваа едни на други, за тоа како да станат подобри ѕвезди, денес право во теретана.

 

Напиши коментар