На иста адреса

Вистина или предизвик На иста адреса: Даниел -Познатиот стилист Даниел Николовски во НИА призна: “Не сум геј, сакам девојки”

Утрово нашите верни фанови кои нѐ следат до доцна навечер ни испратија неколку интересни клипови што ги снимиле за време на ноќниот live пренос од нивните телевизори. На нив се гледаат учесниците во првото македонско реално музичко шоу „На иста адреса“ додека одговараат на многу интимни прашања во играта: Вистина или предизвик.

 

Напиши коментар