На иста адреса

Вистина или предизвик На иста адреса: Стефан и Валери – Стефан лудо заљубен во Валери?

Утрово нашите верни фанови кои нѐ следат до доцна навечер ни испратија неколку интересни клипови што ги снимиле за време на ноќниот live пренос од нивните телевизори. На нив се гледаат учесниците во првото македонско реално музичко шоу „На иста адреса“ додека одговараат на многу интимни прашања во играта: Вистина или предизвик.

Стефан и Валери – Стефан лудо заљубен во Валери.Стефан не сака џиги џиги со никој друг освен со Валери” и Дали Валери би имала нешто со Стефан?:):

 

 

Напиши коментар