Art & Crafts

Секси сукња од стари фармерки

Тексас сукњата никогаш нема да излезе од мода, доколку имате години и фигура која го дозволува тоа.

Совршена секси сукња може да направите и само и тоа многу едноставно. Се што ви е потребно се фармерки кои немате во план никогаш повеќе да ги носите, ножици и машина за шиење.

Девојката на видеото ќе ви ги покаже само основите, а вие употребете ја својата креативност…

Напиши коментар