Cafe Del Mar

За совршен задник потребна ви е само оваа вежба…

Секое брзо движење, како што е скокот од чучњеви, е одлично за изградбата и одржување на брзите мускулни влакна. Токму овие влакна ви овозможуваат повеќе сила за време на вежбањето, а важно е да ги одржувате во форма.

Доколку имате слаби колена, доволно е малку да ја промените вежбата и повторно ќе постигнете добри резултати. Наместо да скокнете, кревајте се побрзо нагоре и на крајот подигнете се на ножните прсти истовремено кревајќи ги рацете на глава.

На ова видео можете да видите како точно да ја изведете вежбата за совршен задник и убаво обликувани нозе:

Напиши коментар