Cafe Del Mar

11-минутен тренинг за тело како Кендал Џенер

Кендал Џенер со своето затегнато и витко тело спаѓа во убавици со најдобра градба во Холивуд. Летото се ближи и ако сакате телото да го доведете до совршенство применете го 11минутниот тренинг кој и Кендал го практикува.

Таа на својот блог за фановите ги сподели своите омилени вежби и не само што се многу кратки, за нив не ви треба апсолутно никаква опрема.

“Ако патувам или не сакам да излегувам од дома, ова се сите вежби кои ги правам за време на тренингот и тоа само за 11 минути.” – напиша супермоделот.

Еве во што се состои нејзиниот тренинг:

Напиши коментар