Cafe Del Mar

7 најубави нови фризури за лето 2020 година!

Време е да го освежиме изгледот, а овој пат со сите овие промени околу нас, ние се одлучуваме за радикален потег. И само затоа што изгледа толку добро!

Она што за нас е секогаш исклучително важно кога станува збор за фризурата што ја носиме во текот на летото, е дека таа треба да е практична, лесна за обликување и ако некако е возможно, да не ни се лепи за вратот и лицето.

Се разбира дека е незгодно кога имате долга коса што не сакате премногу да ја скратите, но би сакале барем некоја иновација која не е премногу радикална, а носи освежување – ние сме многу свесни за тоа.

Затоа ви претставуваме начини на кои можете да ја стилизирате долгата коса во текот на летото, а сепак да ја задржите како свој заштитен знак, и во исто време да ја направите фризурата практична.

Ако размислувате да ја промените косата, имајте на ум дека водечкиот тренд е максимален контраст!

Ако некој ни кажеше пред неколку години дека темниот корен и светлата коса ќе станат еден од водечките трендови на фризури, немаше шанси да му поверуваме. Сепак, во светот на трендовите од сите видови, навистина е најмудро да се држиме до она „никогаш не кажувај никогаш“.

Во моментов, трендот е да се осветли бојата на косата и да се потенцира темниот корен, кој се комбинира со темните прамени кои одат со оваа фризура.

Кога станува збор за форми што се во тренд, тогаш тоа дефинитивно е косата што е малку виткана по целата нејзина должина, подигната во пунџа или шишана напред подолга, назад пократка.

View this post on Instagram

BONJOUR ☀️

A post shared by MARIE TEISSONNIERE🇫🇷 (@marie_teissonniere) on

Напиши коментар