Art & Crafts

Декупаж на саксии со пакувања од семиња

Овие саксии се декорирани со пакувања за семиња, симпатично!

Доколку „морате да рециклирате баш сè“, ова е одлична идеја за вас.

Одберете боја што одговара со боите на пакувањата за семе.

Ова е прилично едноставно, сè што треба да направите е да ги обоите саксиите и оставите да се исушат, а потоа исечете ги пакувањата за семе на помали делови и премачкајте ги врз садовите со заштитен лак, да се залепат.

Многу лесно!

Се надеваме дека ќе се забавувате со овој проект.

Напиши коментар