Art & Crafts

Како да ги освежите столчињата на склопување кои ги користите во вашиот двор

На столчињата треба да им се смени платното барем еднаш годишно.

По употребата преку летото и складирањето зиме, најчесто на ладно и влажно место или во гаража, вашите столчиња веројатно ќе изгледаат лошо.

За среќа, со минимални алатки и материјал, повторното претапацирање на столчињата е едноставно и брзо.

Во видеото подолу Марија од компанијата Стрипс ви покажува како!

Напиши коментар