Art & Crafts

НАПРАВЕТЕ БУБАМАРИ ШТО СЕ ВРТАТ ЗА НАЈМЛАДИТЕ

Сега, кога пролетта е тука и времето е се потопло, вие и вашите деца ќе ги сакате овие симпатични бубамари!

Тие се вртат и изгледаат толку слатко, а се што ви треба е малку ветре.

Освен надвор, можете да ги виснете и од таванот во детската соба, или пак да ги искористите како декорација за родененска забава декорација за роденденска забава.

Тие се многу забавни за гледање и со многуте различни бои, додаваат убав шарен допир на кое било место или пригода!

Се прават многу лесно, а за постапката погледнете ги фотографиите подолу.

Напиши коментар