Art & Crafts

НАПРАВЕТЕ САМИ: како да направите скара и мала фурна во вашиот двор

Ако сте љубител на пушено месо или скара, ова е нешто што мора да го имате во вашиот двор!

А, ако не сте навикнати да работите, поканете некој од пријателите кој се разбира од бетонирање и редење тули и лесно ќе го направите ова место каде сите роднини и пријатели со задоволство ќе се соберат …

Погледнете го видеото и следете ги упатствата што се екстремно јасни!

Може да се користи за разни гурмански подвизи, па дури и како печка за пица.

Симпатичното видео го покажува патот на циглите до целта – и ова е интересно место во дворот околу кое многу ваши пријатели и членови на семејството со задоволство ќе се соберат.

Ќе ви требаат – како што ќе видите сами, обични цигли, цигли од шамот, чакал, цемент, неколку летви… Можете да ги изберете саканите детали – лим за врата, мал оџак, па дури и термометар што ќе го поставите со вашите вредни раце.

Изградете и забавувајте се!

Напиши коментар