Art & Crafts

Направете сами: Од старите монети таа направи феноменален под

Од монетите можете да направите разни мотиви, да комбинирате темни и светли и да добиете многу убав ефект на подот.

Жена сподели фотографии од секој чекор во процесот. Освен што можете да ги замените ситните пари, со нив можете да ги украсувате и подовите. На Фејсбук беше објавен голем трик со кој можете да добиете комплетно нов изглед на собата со куп монети.

Процесот е многу едноставен, но трае малку подолго. Од монетите можете да направите разни мотиви, да комбинирате темни и светли и да добиете многу убав ефект на подот.

Жена која го украси својот под со монети го опиша процесот низ фотографии, а нив може да ги видите тука:

WOW – so cool!

Gepostet von Kitchen Fun With My 3 Sons am Mittwoch, 6. Mai 2020

Некои луѓе користеле иста техника за украсување на подот, користејќи различни мотиви. Некои луѓе правеле мотив на шаховска плоча на подот што исто така изгледа одлично.

Напиши коментар