Art & Crafts

НАПРАВИ САМ, маска за лице – 2 модела на маска за лице од платно

Научете како да направите 2 модела на маска за лице од платно.

Следете го видеото:

За вториот пример испринтајте ја следнава слика или нацртајте приближно.

Напиши коментар