Art & Crafts

Што сѐ можете да направите од една стара закачалка: Неверојатно! (ВИДЕО)

Сите имаме барем неколку парчиња вишок во куќата.

Ако имате повеќе закачалки отколку што ви се потребни, не ги фрлајте – предлагаме да ги користите за некои феноменални, корисни и практични трикови што ќе ви го олеснат животот!

Дали знаевте дека со помош на закачалка, можете да направите држач за тоалетна хартија, за автомобил и за мобилен телефон? Или дури и да направите повеќе простор за облеката во плакарот?

Покрај тоа, старите закачалки ќе ви помогнат убаво и уредно да ги наредите чевлите во ходникот, како и да ја поправите рамката за слики што остана без држачот …

Како?

Погледнете во видеото!

Напиши коментар