Cafe Del Mar

Вежби за лице за отстранување на подбрадокот и затегнување на вратот: 2 едноставни јога вежби за природно подмладување

2 едноставни вежби за подмладување на брадата и вратот – секоја жена треба да го проба ова!

Вратот е еден од најубавите делови на телото на жената, тој ја означува елеганцијата, благодатта и убавината на секоја жена. Кожата околу вратот е тенка, а првите знаци на стареење се најчесто видливи на вратот.

Многу дами прибегнуваат кон трикови за криење на брчки на вратот со накит или марами, но зошто би го криеле овој убав дел од телото кога има природни методи за подмладување.

Една од најефикасните е дефинитивно јогата на лицето.

Покрај брчките и темните кругови, брадата е дел од несовршеностите што многу жени сакаат да ги прикријат. Нагласениот подбрадок ја загрозува самодовербата и го нарушува личното естетско искуство, а методите за решавање на овој естетски проблем се малку.

И во тој случај, можете да пробате апсолутно природна техника на јога за лице за да го отстраните нагласениот подбрадок и да ја затегнете кожата.

Ако вежбате внимателно и редовно, промените на лицето брзо стануваат видливи, а вашиот одраз во огледалото станува среќен, убав и насмеан.

Предлагаме две вежби за подбрадокот и подмладување на кожата на вратот според методот на Ања Шаргин.

Погледнете ги упатствата во видеото.

Напиши коментар