Категорија

Новости

Категорија

Некои истражувања покажуваат дека новиот Корона вирус не преживува на повисоки температури. Но, што значи ова кога зборуваме за летото? Многу луѓе се прашуваат следново: Кога ќе заврши пандемијата на Корона вирусот? Важно е да се напомене дека СОВИД-19 сè уште е новооткриен вирус. Но, дали неговата репродукција барем ќе…