Категорија

Новости

Категорија

Легендата на Лејкерс смета дека никој не сака да ризикува. Легендарниот кошаркар Ирвин „Меџик“ Џонсон изјави дека доколку НБА одлучи да ја продолжи сезоната, натпреварите ќе се играат пред празните трибини. Сезоната во најсилната кошаркарска лига во светот беше прекината на 11 март поради пандемија на вирусот корона, а поранешната…