Категорија

Убавина

Категорија

Откако многу жени нашле спас од тешката шминка, особено во потоплите денови, во BB кремите, кремите CC се појавиле како одлична алтернатива на течната пудра. За почеток ќе ја објасниме разликата помеѓу нив. Двете креми и BB и CC се одличен избор за денови кога не сакате да носите тешка…