Категорија

Убавина

Категорија

Невообичаена кампања за пролет 2020 година. Италијанската модна куќа Гучи избра малку поинакво решение за рекламна кампања насочена кон нејзиниот сегмент за убавина оваа пролет. Таа не избра реномиран фотограф за кампањата, туку млада илустраторка од Палермо, Ема Алегрити, која плени нешто повеќе од 25.000 следбеници на Инстаграм со својот…