← НАЗАД НА БОЗА
Појаки ќе бидете од сенф, а не од спанаќ:) Ќе се црта ли нов Попај?:)

Појаки ќе бидете од сенф, а не од спанаќ:) Ќе се црта ли нов Попај?:)

Вљубениците во фитнесот би требало да ја знаат оваа информација. Кога вежбате треба да јадете повеќе сенф, а не спанаќ за подобро оформување на...

Здраво тело | Нема коментари

Мобилните телефони се виновни за болка во вратот

Мобилните телефони се виновни за болка во вратот

Болката во вратот се појавува како последица на честите виткања и може да доведе до артритис. Експертите објаснуваат дека зголемувањето на бројот на...

Здраво тело | Нема коментари

Внимателно со внесувањето на масти во организмот

Внимателно со внесувањето на масти во организмот

Мастите кои ги внесуваме во организмот, по јаглехидратите се најважен извор за енергија. А неопходно е да ја имаме енергијата за извршување на...

Здраво тело | Нема коментари

Пушите веднаш штом се разбудите? Е тогаш имате проблем

Пушите веднаш штом се разбудите? Е тогаш имате проблем

Оние кои пушат рано наутро, поточно веднаш штом станат од спиење или 30 минути по будењето имаат голем проблем. Овие луѓе имаат двојно поголем ризик за да...

Здраво тело | Нема коментари

Како да ја спречите појавата на седите влакна?

Како да ја спречите појавата на седите влакна?

Седите влакна не се знак на страост како што многумина сметаат. Научниците неодмна ги објавија причинителите за седите влакна. Основен фактор,...

Здраво тело | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk