Категорија

Здраво тело

Категорија

Заборавете на топлото млеко или чајот од камилица. Ако не може да заспиете најдобро е пред да си легнете да испиете една чаша сок од вишни. Научниците тврдат дека сокот од вишни ќе помогне побрзо да заспиете, а освен тоа и да имате поцврст сон. Сокот го зголемува новото на…