Керозин

Chrysler 200 S

Новите Chrysler 200 серии им обезбедуваат на клиентите добро стокмени возила со средна големина, со извонредно ниво на стандардна содржина и возбудливо доживување во возењето. Од глава до пети, новите Chrysler 200 седан и кабриолет се редизајнирани и се надградени за реализација на големиот американски дизајн и инженеринг, со вредност на исказот што ги надминува очекувањата.

Сега, со воведувањето на S моделите, Chrysler ја проширува поставата, нудејќи им на клиентите возила со уникатен стил. S моделите имаат иста ДНК како традиционалните модели, но со сосема поинаков изглед и однесување. Додека традиционалните Chrysler модели оставија траги на стил и луксуз, S модели создаваат еден поинаков пат преку Chrysler брендот, носејќи го стилот во сосема нов правец, со сосема различен став.

Моделите Chrysler 200 S се напојуваат со новиот 3,6-литарски Pentastar V-6 мотор кој произведува 283 коњски сили и 260 lb.-ft. вртежен момент, што е всушност најдобриот рејтинг во својата класа.

Напиши коментар