← НАЗАД НА БОЗА

Дрифтинг

Дрифтинг
950 Читања

Како една тешка дисциплина во автоспортот каде со над 150 километри на час сите, каде сите брзаат да освојат прво место на шампионатот во Д1. Главни адути сепак како и во секој автомото спорт се познавање на траекторијата, брзина, агол на удар, изведба и стил, каде сепак возачот е главното оружје за победа.

 

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk