Керозин

Порше 911Карера – Против сите!

Долгоочекуваната замена за легендарниот 997 стил од 911 Карера ќе биде во раната 2012 година. Во свет каде перформансите на суперавтомобилите речиси секогаш се споредуваат со злобните согорувања на гориво кои им пркосат на еколозите, па Порше успеа некако да го испланира својот следен модел да биде успешен во овој аспект.

Ново за овој модел на Порше Карера 911 (интернационално познат само како 911 ) е надограбата во брзината проследена со поостар надворешен изглед. Но и покрај ова изгледа дека се е против Порше т.е. заради неговите чудни пропорции, далеку од совршената тежина на дистрибуција, како и целокупниот недостаток  од простор при евентуална надоградба на централниот механизам.

Наскоро Порше излегува „на патеката“ да им се спротивстави на сите скептици и да го докаже новиот супермоќен модел 911 стил од 911 Карера

Напиши коментар