Like

Сте виделе ли помлад рокер?

Ова 9-годишно момче на сцената направило вистински хаос. Неговиот стајлинг, неговото држење и глас даваат впечаток на права рокенрол ѕвезда.

Доста храбро и зрело, ова 9-годишно момче се качило на сцената и ја фрлило публиката буквално на колена со својата изведба на рокенрол песната „Crazy Train“. Па, уште и гитара носи со себе ова чудо од дете.

Едно е сигурно, ѕвездата е веќе родена, а иднината на рокенролот не е загрозена сè додека постојат вакви млади таленти кои многу ветуваат. Слушнете го и сами:

Напиши коментар