Керозин

Акционен Мобил – најдобриот експедициски камион

Ако сте љубители на кампување и во исто време сте богати за вас го препорачуваме новиот Globecruiser  на „Action Mobil“ (EUR 490.000; околу 670.000 $) експедициски камион со шест тркала. Со два резервоари може да се сместат 830 литри (да се наполни ќе ве чини $800) и вклучува 4 x 240W соларен систем кој ги поддржува акомулаторот и LPG резервоарите. Во други карактеристики се вклучува седишта на суспензија на загреан воздух и сателитски системи. Базиран е на MAN TGA 6 x 6 платформа, придвижeн од 783ci турбодизел мотор, кој испорачува многу здрави 388 kW. Сега само едно прашање, каде сакате да одите?

Напиши коментар