Prison brake

Ангела Меркел – моќна жена на денешницата

Најмоќните жени во светот за 2011 година

Ангела Меркел

Меркел (57 години) е шеф на најсилната економија во Европа и неприкосновениот лидер на ЕУ. Решава кризи во еврозоната, одржува предавање, а приватно Меркел познат “колектор” и неодамна призна дека “не може да се контролира, а да не купи нешто иако знае дека тоа не и е потребно”.

Напиши коментар