Керозин

BMW M8 supercar

Германскиот гигант BMW се уште работи на митскиот модел М8 – долгоочекуваниот наследник на класичниот бестселер од 1981 година – BMW M1. Подобрената верзија на М1 е сон за секој љубител на автомобилите уште откако последниот од сите 456 произведени оргинали се распродадени во рекордно време пред повеќе од 30 години. Од компанијата сериозно најавуваат дека во новиот М8 ќе можеме да го препознаеме така очекуваниот наследник на М1.

BMW M8 supercar

BMW M8 (6)

BMW M8 (5)

BMW M8 (4)

BMW M8 (3)

BMW M8 (2)

BMW M8 (1)

 

Напиши коментар