Prison brake

Дали чудовиштата се само илузија?

10 неверојатни оптички илузии

2. Илузија – шупливо лице

Овој извонреден видео клип покажува врвнa оптичка илузија познатa како ” илузија на шупливо лице”.

 

1. Магијата на чудовиштата

На оваа слика и двете чудовишта се со иста големина.

Напиши коментар