Керозин

Јахти кои ќе ве остават без зборови

За љубителите на лусузот денес избравме да ви ги претставиме едни од најубавите јахти во светот чиј дизајн е толку впечатлив што тешко дека некој би останал равнодушен гледајќи ги.

Wally Hermes Yacht

Oculus

Infinitas

Code X

Eden

 

Напиши коментар